PG&E Martin Substation
       
     
PG&E Martin Substation
       
     
 The intent of the design approach is to meet the performance and security parameters as specified by PG&E while also leaving a lasting positive legacy in the surrounding community.
       
     
 Channel glass illuminated by solar power lighting
       
     
martin1_105108.jpg
       
     
PG&E Martin Substation
       
     
PG&E Martin Substation

The objective of this project was replacement of the existing chain link fence surrounding the PG&E Martin Substation with a ten-foot high (10’) masonry perimeter wall.

 

PG&E Martin Substation
       
     
PG&E Martin Substation

The design by Amy Eliot, of TEF Architecture, several unique, yet practical design elements. In many ways, the design recalls the utilities earlier tradition of building by creating a lasting artifact that projects the company’s values and commitment to the communities it serves.

http://www.dilwortheliot.com/work-de.php?a=pgemartin&f=*

 The intent of the design approach is to meet the performance and security parameters as specified by PG&E while also leaving a lasting positive legacy in the surrounding community.
       
     

The intent of the design approach is to meet the performance and security parameters as specified by PG&E while also leaving a lasting positive legacy in the surrounding community.

 Channel glass illuminated by solar power lighting
       
     

Channel glass illuminated by solar power lighting

martin1_105108.jpg